Menu
|

Течен протектор за предно автомобилно стъкло

Поръчай на 087 9994441

Информация за продукта

Binano AUTO GLASS - Protector
Течен протектор за предно автомобилно стъкло

Нанася се само в 3 стъпки за 20 минути

НОВО защитно BiNano покритие на основата на Si02 за предно автостъкло, издържащо до 6 месеца.
Подобрява вашата видимост през деня и нощта. По-лесно почистване на стъклото от замърсявания и насекоми, както и отстраняване на скреж и лед през зимата. Намалява надраскванията от малки камъчета. Обработеното с BiNano автостъкло има хидрофобно свойство, отблъскващо водата и водните капки. При дъжд увеличава до 50% вашата видимост. Намаля разхода на течността за чистачките и увеличава живота им.
Преди употреба отстранете внимателно натрупаните на предното автостъкло замърсявания, автокозметики и варовикови отлагания, за да не ги запечатате с BiNano покритието. Измийте стъклото обилно с вода и го подсушете. Не го третирайте на пряка слънчева светлина и в прашна среда. Оптимална температура за нанасяне от 10o до 20oC. С една кърпичка - номер 2BiNano покритието/разтвора) може да обработите до 0,75 м2 от вашето автостъкло. Да не се нанася на авто огледала, фарове, стопове и мигачи.
Стъпка 1: Използвайте кърпичките с номер 1, за да почистите и подготвите предното автостъкло за BiNano покритието. Нанасяйте с умерен натиск, докато течността от стъклото напълно се изпари.
Стъпка 2: С кърпички номер 2, нанесете равномерно с хоризонтални и вертикални движения BiNano разтвора, докато покриете цялата повърхност на стъклото и кърпичката изсъхне. Изчакайте 5 минути и преминете към следващата стъпка.
Стъпка 3: Полирайте стъклото с лек натиск и кръгови движения до блясък, като използвате синята кърпичка от комплекта. След 1 час може да управлявате превозното средвство/автомобилът. Пълна активация на BiNano покритието настъпва до 24 часа от неговото нанасяне на автостъкло.
Да се пази от деца. Да се съхранява при температура от 5o до 25oC. При попадане на разтвор в очите или организма, при алергични и други реакции потърсете незабавно лекарска помощ.
Важно: Изхвърляйте съдържанието /опаковката/ само на определените от закона за това места.
Съдържа: Етанол, вода, катализатор и аморфен силициев диоксид.
Забележка: Обработва се външната част на авто стъклото. Продукта е разработен на базата на Si02, който прониква в структурата на автомобилното стъкло и създава прозрачен филм с дебелина до 120 nm. При намаляване на ефекта от Binano покритието върху предното автостъкло, отстранете натрупалите се върху него замърсители с обезмаслител. Ефективността на Binano покритието може да се промени при използване на агресивни авто козметики, вакси, замърсени и износени чистачки или предозирана течност за почистване на предното стъкло. След намаляване на действието на Binano покритието върху предното стъкло на вашия автомобил може да повтаряте нанасянето многократно, като спазвате инструкциите.